Caribbean Princess in Rotterdam

van Eus Driessen

- Werkcode: 231 040

Eus Driessen over Caribbean Princess in Rotterdam

Het 290 meter lange cruiseschip,de Caribbean Princess aan de Cruise terminal in Rotterdam. Het schip is gebouwd in 2004 maar pas voor het eerst in de Rotterdamse haven
Caribbean Princess in Rotterdam vind je in de categorieën Caribbean Princess, Cruiseschip, Erasmusbrug, Fotografie, Havens van Rotterdam, Hotel New York, Kop van Zuid, Nachtfotografie, Rotterdam, Skyline, Water en Wolkenkrabbers.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Caribbean Princess in Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Caribbean Princess in Rotterdam van Eus Driessen

Koop de foto Caribbean Princess in Rotterdam van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 231 040
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden