Champagne Pool

Champagne Pool van Studio W&W

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 183936

Champagne Pool van Studio W&W

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
Champagne Pool van Studio W&W

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In de buurt van Rotorua op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland ligt het geothermische gebied Waotapu Thermal Wonderland. Het park omvat onder andere de betrouwbare Lady Knox geiser, die in 1904 naar de dochter van gouverneur-generaal lord Ranfurly werd genoemd. Deze geiser spuit iedere dag om 10:15 uur (door de mens beïnvloed) water en stoom tot 20 meter de lucht in. Daarnaast liggen in het park een aantal andere bezienswaardigheden zoals het Artist's Palette en de Champagne Pool.

De Champagne Pool is een prominente geothermische functie binnen de Waiotapu geothermische gebied in het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. De aardse hot spring ligt ongeveer 30 km (20 mijl) ten zuidoosten van Rotorua en ongeveer 50 km (30 mijl) ten noordoosten van Taupo. De naam Champagne Pool is afgeleid van de overvloedige uitstroom van kooldioxide (CO2), vergelijkbaar met een glas borrelende champagne. De hete lente werd 900 jaar geleden opgericht door een hydrothermische uitbarsting, die het maakt in geologische termen van een relatief jong systeem. De krater is ongeveer 65 meter (213 voet) in diameter met een maximale diepte van ongeveer 62 meter (203 voet) en is gevuld met een geschat volume van 50.000 m3 (1.800.000 cu ft) van geothermische vloeistof.

Over Studio W&W

Studio W&W profielfotoStudio W&W

Alle werken