Château du Faing

van Eus Driessen

- Werkcode: 33 937

Eus Driessen over Château du Faing

Dit prachtige kasteel,overgelaten aan de elementen. Einde was in zicht maar dan positief want inmiddels is dit kasteel weer in volle glorie te bewonderen na een grote renovatie. In de Tweede wereldoorlog zijn hier tientallen Joodse kinderen ondergedoken geweest wat voor hun de redding was.
Château du Faing vind je in de categorieën Canon Inc., Château du Faing, Erfgoed, Fotografie, Geschiedenis, Kastelen, Onderduiken (Tweede Wereldoorlog), Tweede Wereldoorlog, Verlaten plekken, chateaux en trouwenlocatie.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Château du Faing als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Château du Faing van Eus Driessen

Koop de foto Château du Faing van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33 937
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden