Classic Fiat 500, Urban

van Jolanda van Straaten

- Werkcode: 328 469

Jolanda van Straaten over Classic Fiat 500, Urban

Classic 500 in Urban Rome.
Classic Fiat 500, Urban vind je in de categorieën , 1950-1959, 1960-1969, Auto's, FIAT, Fotografie, Italië, Klassieker, Oldtimers, Rome, Straatfotografie, Urban / Street en Verlaten plekken.
Jolanda van Straaten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jolanda van Straaten

WELKOM in mijn shop. Mijn naam is Jolanda van Straaten, parttime professioneel fotograaf. Fotografie is voor mij meer dan alleen werk. Het is een passie! Passie voor de natuur en mensen, dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken. Het beleven van de natuur wil ik graag aan jou meegeven in mijn foto's. Passie voor de natuur en portretfotografie zijn mijn specialisaties. In minder drukke perioden ben ik ook bezig met bedrijfsfotografie, fotoshoots op locatie en geef ik diverse workshops. In portretten ben ik altijd op zoek naar de mens en zijn/haar verhaal. Ik besteed graag aandacht aan details en ben altijd op zoek naar de mooiste belichting. Ik fotografeer als professioneel fotograaf landschap, architectuur en infrastructuur in opdracht van bedrijven en overheden. De digitale versie van een foto die je hier ziet nodig? Of een opdracht? Info@foto-jolanda.nl. Werk gekocht? Stuur je me even een berichtje met een fotootje waar het hangt? Alvast hartelijk dank!

Alle werken van Jolanda van Straaten


Waarom je kiest voor Classic Fiat 500, Urban als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Classic Fiat 500, Urban van Jolanda van Straaten

Koop de foto Classic Fiat 500, Urban van Jolanda van Straaten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 469
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden