Collegium Augustinianum

Collegium Augustinianum van Above The Grid

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Collegium Augustinianum

van Above The Grid

Collegium Augustinianum van Above The Grid

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 360849

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128 115 gratis verzending!

Omschrijving

Het Collegium Augustinianum Gaesdonck is een katholieke kostschool in de buurt van Goch in Duitsland.

Het bisschoppelijke gymnasium is door de overheid erkend en heeft een geschiedenis van meer dan 150 jaar. De onderwijsinstelling heeft in 2007 meer dan 800 leerlingen, die niet allemaal in het internaat wonen, maar ook uit de omliggende plaatsen aangereisd komen om de lessen bij te wonen. Sinds 2002 wordt er lesgegeven in gemengde klassen van jongens en meisjes. Sinds 2006 is er een Junior Business School aan het bestaande onderwijsaanbod toegevoegd.

Het pedagogische concept van de school berust op een christelijk-katholiek mensbeeld dat samengevat wordt onder het motto: Christelijk leven, sociaal handelen en talenten ontwikkelen. De school hecht veel waarde aan kunstonderwijs. De instelling heeft een eigen kunstverzameling met werken van barokke sacrale kunst tot en met werk van Joseph Beuys. Er zijn drie soorten bibliotheken. Bijvoorbeeld is er ook de bibliotheek van het nabijgelegen, uit zijn functie ontheven, Klooster Graefenthal ondergebracht. Op het parkachtige terrein zijn sportvelden, sporthallen, een overdekt zwembad, tennisbanen en een manege. De school heeft vele leerlingen gehad die later bekend werden, bijvoorbeeld als schrijver of door hun carrière binnen de katholieke kerk.

Dit werk wordt aangeboden door Above The Grid

Above The Grid profielfotoHobby

Alle werken