Color your live

van Richard Marks

- Werkcode: 352 466

Richard Marks over Color your live

Stond nog op mijn 'lijstje' om mee te experimenteren. Wat ik in mijn hoofd had heb ik vast kunnen leggen. Was een hoop werk en veel geduld hebben. Maar uiteraard leuk om te maken.
Color your live vind je in de categorieën Abstract, Fantasie, Fotografie, Kleuren, Modern, Verf, Water en wanddecoratie.
Richard Marks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Richard Marks

Mijn naam is Richard Marks en ben freelance fotograaf. Fotograferen is lang geleden als hobby begonnen en dat is flink uit de hand gelopen. Maar dat zal voor vele herkenbaar zijn. Ook ruim 20 jaar in de ICT gewerkt, maar dat was wel mooi geweest. Ik beschouw mezelf als allround fotograaf met ruime fotografie ervaring. Van minimalisme tot architectuur of een mooi landschap bij mij komt dat allemaal voorbij in mijn shop, keuze genoeg. Tevens kunt u mij bij mij terecht voor bedrijfsreportages, feesten, bruidsreportages, interieur fotografie of maatwerk fotografie. Wilt u vrijblijvende informatie opvragen dan kunt u mij een email sturen info@rmarks-fotografie.com Dank voor de getoonde interesse.Met vriendelijke groet, Richardwww.rmarks-fotografie.com

Alle werken van Richard Marks


Waarom je kiest voor Color your live als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Color your live van Richard Marks

Koop de foto Color your live van Richard Marks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352 466
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.