Colors of the spirit

van Bob Daalder

- Werkcode: 341 029

Bob Daalder over Colors of the spirit

Vol goede moed op pad gegaan maar op de uiteindelijke plaats van bestemming viel de mist toch tegen. Onderstaand plaatje kwam ik onderweg tegen en moest ik natuurlijk even vast leggen.... en bij dit plaatje is het dus feitelijk ook gebleven.

"Nature always wears the colors of the spirit."
- Ralph Waldo Emerson
Colors of the spirit vind je in de categorieën Alleen op de wereld, Buiten, Fotografie, Kunst, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Panoramafotografie, Rust, Schoonheid, Seizoenen, Stilte, Woonstijl Romantisch en Zen.
Bob Daalder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bob Daalder

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken van Bob Daalder


Meer weten over Bob Daalder?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Colors of the spirit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Colors of the spirit van Bob Daalder

Koop de foto Colors of the spirit van Bob Daalder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 029
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
172,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden