Comacchio

van Marieke Feenstra

- Werkcode: 404178

Marieke Feenstra over Comacchio

Comacchio visserij
Comacchio vind je in de categorieën Blauw, Boten & Schepen, Fotografie, Italië, Kunst, Landschappen, Luchten, Minimalisme, Pastel, Spiegeling (meetkunde), Stilleven, Visserij en Water.
Marieke Feenstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marieke Feenstra

Marieke is een fotograaf gevestigd in Amsterdam, Nederland. Autodidact door haar eigen educatieve programma te creëren en door online te studeren, in het veld ervaring op te doen en speciale masterclasses te volgen. Ze blijft geïnspireerd door van de meesters te leren en elke dag te werken om haar eigen unieke zelf te uiten. Liefde voor minimalisme, esthetiek, puurheid, authenticiteit, ambiguïteit, natuur en vrijheid beschrijven haar werk het beste. Staat het werk er nog niet tussen, grote kans dat zij iets heeft wat bij u aan de muur heel mooi staat!

Alle werken van Marieke Feenstra


Waarom je kiest voor Comacchio op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Comacchio van Marieke Feenstra

Koop de foto Comacchio van Marieke Feenstra op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 404178
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.