Comanche

Comanche van Waterside Studio

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Comanche van Waterside Studio

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 233883
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Comanche First People's Power
Een van een serie beelden van eens machtige inheemse Amerikaanse stammen. Gebaseerd op de beelden die ik heb gemaakt.
De Comanche waren van 1750 tot 1850 de dominante bevolking van het zuidwesten. Ze onttrokken middelen en arbeid aan hun euro-Amerikaanse en indiaanse buren. zonder het volledig te erkennen, werden de Spanjaarden, Fransen, Mexicanen en Anglo-Amerikanen allemaal ingehouden en overschaduwd in het centrum van de continenten door een inheems rijk. het Comanche-imperium. Eind 1851 was het aantal Comanches gedaald van naar schatting 20.000 tot minder dan 12.000, gevolgd door een cholera-epidemie.

(bestandsgrootte 4477 x 5783 pixels 300 pixels/inch picter genomen met professionele camera Canon EOS - 1D Mark IV voor digitaal werk van hoge kwaliteit in Photoshop)

Over Waterside Studio

Waterside Studio profielfotoWij zijn 2 artiesten uit amersfoort die werken vanuit hun WatersideStudio. Terri schildert en maakt hierbij gebruik van haar kennis als Yoga lerares. Haar werk beeld yoga poses en spiritualiteit uit. René maakt beelden en haalt zijn inspiratie uit de fantasie wereld en de geschiedenis van de Indigenous people van Amerika.

Alle werken