Consumerism 10

van Chris Willems

- Werkcode: 95 165

Chris Willems over Consumerism 10

Oude reklamepanelen geprojekteerd naar het jachtige hedendaagse leven. De rustige boodschappen van vroeger, die aan de wieg staan van het nu gekende consumisme, geïntroduceerd in de hektiek van vandaag.

Het roept een confrontatie op.

Het zet aan tot nadenken : waar zijn we mee bezig ? Is er geen andere weg ?

Een oproep tot consuminderen.

My last works are an act against consumerism. I love old naive pubs. They represent the dawn of consumerism. I placed them in the hectic world of today ...
Old billboards battling against the stressy world of today.

it is a call for consuming less ....
Consumerism 10 vind je in de categorieën Contemporary, Expressionisme, Modern, Modern Chic, Schilderijen, Stedelijke landschappen, Steden en publicity.
Chris Willems profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Chris Willems

Ik schilder al een 10-tal jaar en ben momenteel gepassioneerd door oude foto's, reclames van vroeger, het nostalgische ...
Uiteraard heb al vele andere onderwerpen geschilderd. Je kan ze zien op mijn website https://www.chriswillems.be. Indien je graag een print wil bestellen en je vindt deze hier niet terug, stuur me een mailtje en ik zorg ervoor dat hier die beschikbaar wordt voor jou.

Alle werken van Chris Willems


Waarom je kiest voor Consumerism 10 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Consumerism 10 van Chris Willems

Koop dit schilderij Consumerism 10 van Chris Willems als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 95 165
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden