Counting Sheep

van Cho Tang

- Werkcode: 124 407

Cho Tang over Counting Sheep

Een dakloze man in Mong Kok, Hong Kong. Vastgelegd met een lange sluitertijd.

Op verzoek kan ik nog meer foto's plaatsen. Check voor meer werk mijn facebook: https://www.facebook.com/chopen.nl
Counting Sheep vind je in de categorieën Azië, Belichting (fotografie), China, Citylife, Dakloze, Fotografie, High dynamic range, Hongkong, Lichtval, Long exposure photography, Stedelijke landschappen, Steden, Straat (verharde weg), Straatfotografie, Urban / Street, Zwart-wit, Zwerver en alleen.
Cho Tang profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

In slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken van Cho Tang


Waarom je kiest voor Counting Sheep op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Counting Sheep van Cho Tang

Koop de foto Counting Sheep van Cho Tang op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 124 407
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden