Daar aan de kust

Daar aan de kust van Raoul Baart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Daar aan de kust van Raoul Baart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99347
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!

Omschrijving

Zeeland, bekend van zijn brede stranden en lange kustlijn. En bij fotografen populair vanwege de lange palenrijen op de stranden, altijd een mooi object om diepte in je foto's te creëren.
Deze foto is geschoten op een mooie zomeravond vlak voor zonsondergang; een zonsondergang die door een naderende bui bijna aan het zicht onttrokken zou worden.

Over Raoul Baart

Raoul Baart profielfotoAl heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken