Dancer

van Henrik Moses

- Werkcode: 123 742

Henrik Moses over Dancer

Houtskool / Conté op papier
Origineel 34x48 cm (verkocht)
Dancer vind je in de categorieën Ballerina, Hyperrealisme, Lijntekeningen, Papier, Scandinavisch, Surrealisme, Tekeningen en Zwart-wit.
Henrik Moses profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Henrik Moses

Ik ben Henrik Moses, geboren in 1968 en woonachtig in Zwolle.Kunst, in het bijzonder tekenen, is altijd mijn passie geweest. Mijn favoriete stijl is realistisch/conceptueel en de materialen die ik gebruik zijn voornamelijk grafiet- en houtskool.Mijn fascinatie voor realisme en aandacht voor details, gecombineerd met mijn artistieke interpretatie stellen mij in staat om kunstwerken met hoge kwaliteit te maken. Deze variëren van portretten tot surrealistische werken.Momenteel werk ik aan een aantal nieuwe werken waaronder een serie moderne schilderijen in acrylverf.

Alle werken van Henrik Moses


Waarom je kiest voor Dancer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Dancer van Henrik Moses

Koop Dancer van Henrik Moses op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 123 742
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden