De Fackelträger

van Eus Driessen

- Werkcode: 40 274

Eus Driessen over De Fackelträger

Op het voormalige terein van de Hitlerjugend (later NATO basis) staat de fakkeldrager (der fackelträger) gemaakt door Willy Meller. Dit beeld stond bij de "sonnewendeplatz". De oorsprongelijke tekst is voor een deel verwijderd maar er stond : "Ihr seid die Fackelträger der Nation. Ihr tragt das Licht des Geistes voran im Kampfe für Adolf Hitler" vertaald : Jullie zijn de fakkeldragers van de natie. Jullie dragen het licht in de geest vooraan in de strijd voor Adolf Hitler!
De Fackelträger vind je in de categorieën Defensie van België, Eifel, Fotografie, High dynamic range, Hitlerjugend, Kazerne, Militair, Museum, Nationaalsocialisme, Nazi-Duitsland, Nazipropaganda, Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, Tweede Wereldoorlog, Vogelsang, fackeltrager en fakkeldrager.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Fackelträger als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Fackelträger van Eus Driessen

Koop de foto De Fackelträger van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 40 274
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden