De Inktpot & het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht

van De Utrechtse Internet Courant (DUIC)

- Werkcode: 375 840

De Utrechtse Internet Courant (DUIC) over De Inktpot & het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht

Een prachtige foto waarop zowel oud als nieuw bij Station Utrecht Centraal te zien is.

De Inktpot is het grootste bakstenen gebouw in Nederland en is te vinden aan het Moreelsepark in Utrecht. Het gebouw bestaat uit 22 miljoen gemetselde stenen en door schaarste aan bouwmateriaal in de bouwperiode werd voor de fundering 21 kilometer aan oude spoorstaven gebruikt. Op het dak van De Inktpot staat een UFO. Dit is een restant van de kunstmanifestatie Panorama 2000.

Op de achtergrond staat het Rabobank Bestuurscentrum. Dit gebouw staat in de volksmond ook bekend als De Verrekijker of Rabotoren. Het gebouw staat aan de Croeselaan in Utrecht. Het is het hoogste kantoorgebouw van de stad Utrecht.
De Inktpot & het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht vind je in de categorieën Alien (fictief wezen), Architectuur, Astronomie, sterren en de ruimte, Bank (financiële instelling), De Inktpot, Fotografie, Rabobank, Rabobank Bestuurscentrum, Stedelijke landschappen, Utrecht, Utrecht (provincie) en Wolkenkrabbers.
De Utrechtse Internet Courant (DUIC) profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door De Utrechtse Internet Courant (DUIC)

De Utrechtse Internet Courant is sinds 2011 een must voor iedere Utrechter en brengt het nieuws uit de stad. In onze webshop vindt u een selectie van de mooiste beelden van de stad Utrecht voor verkoop. Foto's gezien op https://www.duic.nl die niet hier staan? Mailen kan altijd: redactie@duic.nl

Alle werken van De Utrechtse Internet Courant (DUIC)


Waarom je kiest voor De Inktpot & het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Inktpot & het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht van De Utrechtse Internet Courant (DUIC)

Koop de foto De Inktpot & het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht van De Utrechtse Internet Courant (DUIC) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 375 840
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden