De Kleine Kapel

van Roman Robroek

- Werkcode: 204 407

Roman Robroek over De Kleine Kapel

Een hele kleine kapel op een stuk boerenland in Italië, waar nog een aantal andere zeer vervallen gebouwen stonden. De omgeving was ontzettend stil en er was om mij heen vrijwel niets te zien, behalve de vervallen gebouwen die bij het terrein hoorden.
De Kleine Kapel vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Graf, Interieur (terminologie), Italië, Jezus (historisch), Kerkbank, Kerken, Landen & Reizen, Religie, Religieuze architectuur, Stilleven en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Kleine Kapel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Kleine Kapel van Roman Robroek

Koop de foto De Kleine Kapel van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204 407
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden