De Vreugderijkerwaard in ZW

van Erik Veldkamp

- Werkcode: 254 162

Erik Veldkamp over De Vreugderijkerwaard in ZW

De Vreugderijkerwaard ligt net ten westen van Zwolle aan de noordoever van de rivier de IJssel, in de buurtschap Spoolde, tegenover het op de andere oever gelegen plaatsje Zalk. In het 97 hectare grote gebied dat eigendom is van Natuurmonumenten bevinden zich tot vijf meter hoge rivierduinen en een met de IJssel meestromende nevengeul. De uiterwaard maakt deel uit van het door de rijksoverheid aangewezen Nationaal Landschap IJsseldelta.
De Vreugderijkerwaard in ZW vind je in de categorieën Fotografie, IJssel, Landschappen, Natuur en Weer, Nevengeul, Rivier, Uiterwaard, Vogels, Vreugderijkerwaard, Zalk, Zwart-wit en Zwolle.
Erik Veldkamp profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Veldkamp

Natuurfotografie is mijn passie. Elke keer als ik op pad ga verwonder ik me weer over al dat moois en probeer die momenten dan ook zo goed mogelijk vast te leggen.

Alle werken van Erik Veldkamp


Meer weten over Erik Veldkamp?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Vreugderijkerwaard in ZW op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Vreugderijkerwaard in ZW van Erik Veldkamp

Koop de foto De Vreugderijkerwaard in ZW van Erik Veldkamp op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254 162
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden