Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 22 uur geldig!

De Zwaakse Weel

van Anja van Ast

- Werkcode: 920 535

Anja van Ast over De Zwaakse Weel

De Zwaakse Weel is het restant van een oude kreek die gelegen was tussen de Honte (tegenwoordig Westerschelde) en het Veerse Diep in Nederland. Tegenwoordig ligt hij in de buurt van het dorp Kwadendamme.

De Zwake was tot aan de 15e eeuw de verbinding tussen Middelburg en Antwerpen. Deze uitloper van de Schelde scheidde het eiland Zuid-Beveland van het eiland Borssele. Toen in de 15e eeuw het belang van de Honte (de tegenwoordige Westerschelde) toenam, is deze rivier afgedamd ter hoogte van 's-Gravenpolder. Daarna is het gebied geleidelijk ingepolderd.
De Zwaakse Weel vind je in de categorieën Avond, Fotografie, Gouden uur, Meren, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Silhouet, Water, Zeeland en Zuid-Beveland.
Anja van Ast profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anja van Ast

Ik ben een fotograaf en beeldmaker. Mijn passie is portretfotografie en ik hou van dramatisch licht. In mijn foto’s probeer ik een bepaalde serene rust te leggen en tegelijkertijd een verhaal te vertellen. Ik besteed veel aandacht aan het nabewerken waarbij ook de kleinste details belangrijk zijn.

Alle werken van Anja van Ast


Waarom je kiest voor De Zwaakse Weel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Zwaakse Weel van Anja van Ast

Koop de foto De Zwaakse Weel van Anja van Ast op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 920 535

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-92,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.