De berkenboom tweeling

van Chantal van Dooren

- Werkcode: 346145

Chantal van Dooren over De berkenboom tweeling

Icm van een dubbele berkenboom, januari 2018.
De berkenboom tweeling vind je in de categorieën Berk, Berkenbos, Bomen, Bossen, Camera Work, Creativiteit, Digital Art, Dynamiek (beweging), Fotografie, Kunstwerk (artistiek), Natuurfotografie, Pastel en Winter.
Chantal van Dooren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Chantal van Dooren

Een buitenmens die met enige regelmaat en vergezeld van een camera te vinden is in de natuur. Daarvoor hoef ik vaak niet ver op pad, veel van mijn foto's maak ik namelijk in eigen tuin en het oude beukenbos nabij ons huis. Creatieve en macro fotografie genieten mijn voorkeur, ik hou erg van bokeh, sfeer, licht en kleur, deze elementen zal je dus ook vaak terug zien in mijn foto's. Een schilderachtig effect geven aan foto's door bewuste camera beweging (ICM), is een techniek waar ik me sinds kort helemaal in kan verliezen. Kortom de natuur is prachtig en wat is er leuker om die rijkdom te delen met anderen!

Alle werken van Chantal van Dooren


Waarom je kiest voor De berkenboom tweeling op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De berkenboom tweeling van Chantal van Dooren

Koop dit digital art werk De berkenboom tweeling van Chantal van Dooren als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346145
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.