De berkenboom tweeling

van Chantal van Dooren

- Werkcode: 346 145

Chantal van Dooren over De berkenboom tweeling

Icm van een dubbele berkenboom, januari 2018.
De berkenboom tweeling vind je in de categorieën Berk, Berkenbos, Bomen, Bossen, Camera Work, Creativiteit, Digitale Kunst, Dynamiek (beweging), Fotografie, Kunstwerk (artistiek), Natuurfotografie, Pastel en Winter.
Chantal van Dooren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Chantal van Dooren

Een buitenmens die met enige regelmaat en vergezeld van een camera te vinden is in de natuur. Daarvoor hoef ik vaak niet ver op pad, veel van mijn foto's maak ik namelijk in eigen tuin en het oude beukenbos nabij ons huis. Creatieve en macro fotografie genieten mijn voorkeur, ik hou erg van bokeh, sfeer, licht en kleur, deze elementen zal je dus ook vaak terug zien in mijn foto's. Een schilderachtig effect geven aan foto's door bewuste camera beweging (ICM), is een techniek waar ik me sinds kort helemaal in kan verliezen. Kortom de natuur is prachtig en wat is er leuker om die rijkdom te delen met anderen!

Alle werken van Chantal van Dooren


Waarom je kiest voor De berkenboom tweeling als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De berkenboom tweeling van Chantal van Dooren

Koop dit digital art werk De berkenboom tweeling van Chantal van Dooren als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346 145
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden