De blauwe Engel

van Freddy Hoevers

- Werkcode: 304 139

Freddy Hoevers over De blauwe Engel

De blauwe engel een diesellocomotief van vlak na de oorlog werd ingezet op niet zo rendabele lijnen. Nu 25 augustes 2017 staat het op het rangeerterrein te Almelo wachten op zijn eerste optreden als recuisite bij het theater spektakel
"het verzet kraakt" over de grootste bankroof in nederland om de spoorwegstaking in de oorlog te financieren.
De blauwe Engel vind je in de categorieën Almelo, Blauwe Engel, Fotografie, Het verzet kraakt, Nederlandse Spoorwegen, Treinen, Urban / Street, boemeltrein en indie terrein.
Freddy Hoevers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freddy Hoevers

Hallo, Ik ben Freddy Hoevers kunst en decoratieschilder en breed bezig is met mijn vak om mooie werken te maken. Kijk u eens op mijn website https://www.hoevers-almelo.nl Een muurschildering kun je eenvoudig niet via internet verkopen maar ik zal hier een reeks werken presenteren die geschikt zijn voor deze webwinkel. Mocht u een werk kopen zal ik het leuk vinden om een foto te zien waar het hangt.

Alle werken van Freddy Hoevers


Waarom je kiest voor De blauwe Engel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De blauwe Engel van Freddy Hoevers

Koop de foto De blauwe Engel van Freddy Hoevers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304 139
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden