De dame op de brug

De dame op de brug van Bram Busink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 210285

De dame op de brug van Bram Busink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
De dame op de brug van Bram Busink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een dame loopt aan het einde van de dag over de oude teakhouten U Bein-brug en vervoerd voedsel in een mand , vergezeld door een eenzame zwaluw.

De U Bein-brug is een voetgangersbrug bij Amarapura in Myanmar. Het is met ruim 1,2 kilometer de langste teakhouten brug ter wereld.

De brug over het Taungthmanmeer werd omstreeks 1870 gebouwd. Het teakhout was afkomstig van een verlaten paleis in Ava, dat overbodig was geworden na het verhuizen van de hoofdstad van Ava naar Amarapura.

Over Bram Busink

Bram Busink profielfotoIk vind het heerlijk te zoeken naar de mooie, speciale stukjes realiteit, om deze vervolgens in te kaderen en zo het moment te vereeuwigen.. Mijn streven is steeds weer mooie en verrassende beelden te blijven maken, en daarbij het dynamische licht te vangen. Beelden die mij blij maken en anderen mogen inspireren!

Alle werken