De droogte van Death valley

De droogte van Death valley van Martijn Bravenboer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

De droogte van Death valley

van Martijn Bravenboer

De droogte van Death valley van Martijn Bravenboer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 457106
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Death Valley ("doodsvallei") is een woestijnachtig dal in de Amerikaanse staat Californië, dat deel uitmaakt van het Grote Bekken en de Mojavewoestijn. Het dal loopt van noord naar zuid, tussen de Amargosa Range in het oosten en de Panamint Range in het westen. Death Valley is 's zomers een van de heetste plaatsen ter wereld, samen met enkele woestijngebieden in Afrika en het Midden-Oosten. Het Badwater-bekken in Death Valley is met 86 m onder de zeespiegel het laagste punt van Noord-Amerika.

Death Valley maakt samen met zijn omgeving deel uit van Death Valley National Park, dat voor het overgrote deel gelegen is in de staat Californië (voor het grootste deel in Inyo County) en voor een klein deel in de staat Nevada. Het nationale park omvat een woestijngebied met zoutvlakten, rotsformaties, canyons, zandduinen en bergen.

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Bravenboer

Martijn Bravenboer profielfoto" Fotograaf met voorliefde voor mooie auto's, klassiekers, supercars, maar ook voor het maken van de mooiste reis en natuur foto's! "

Alle werken