De fotografie is te koop

van okkofoto

- Werkcode: 995 602

okkofoto over De fotografie is te koop

Een fotografiezaak in Vic-Fezensac, de Gers in het zuiden van Frankrijk, te koop. Kijkend naar de etalage zou het al wel even te koop kunnen hebben gestaan. Het ligt in een lekker rustig straatje wat wel verbonden is met het levende marktplein.
Eerlijk is eerlijk, het is wel heel erg verleidelijk om vanuit de hectiek in het dagelijks bestaan (druk, druk, druk) naar het getemporiseerde leven hier te veranderen.
In 2019 maakte ik deze foto, maar inmiddels is de zaak verkocht. De gevel is niet verandert, maar het is een bodega (café) geworden die 'La Photographie' heet.
Wat ik daar mooi aan vind is dat de historie bewaard blijft en heden en verleden met elkaar verbonden is.
De inhoud van de etalages is helaas verloren gegaan. Vanwege het feit dat de foto's in de etalages en de reclames van merken fotopapier en dergelijke verdwenen is, is dat tijdsbeeld ook weg. Maar de zelfgeschilderde letters op de geval zijn bewaard gebleven.
De fotografie is te koop vind je in de categorieën Architectuur, Bodega, Detailhandel, Etalage, Fotografie, Frankrijk, Geschiedenis, Passie (emotie), Sfeer (gevoel), Vic-Fezensac, Winkel (zaak), Zwart-wit en 2019.
okkofoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door okkofoto

okkofoto maakt foto's:
- (organisatie)portret fotografie
- architectuur, industrieel erfgoed en stadsgezichten
Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op: info@okkofoto.nl

Alle werken van okkofoto


Waarom je kiest voor De fotografie is te koop als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De fotografie is te koop van okkofoto

Koop de foto De fotografie is te koop van okkofoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 995 602
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.