De gewone zwavelkop

van Eus Driessen

- Werkcode: 168 463

Eus Driessen over De gewone zwavelkop

De meest voorkomende houtopruimer is ongetwijfeld de gewone zwavelkop. Niet moeilijk want hij concurreert alle andere zwammen in het hout opzij. Meestal zie je hem in grote bundels. In jonge toestand bleekgeel, naarmate het ouder worden krijgt hij een chocoladebruine kleur. Die kleur wordt veroorzaakt door de bruine sporen, die op de hoedjes vallen, als de paddenstoelen dicht bij elkaar staan
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De gewone zwavelkop als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De gewone zwavelkop van Eus Driessen

Koop de foto De gewone zwavelkop van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168 463
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
158,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden