De oude dorpskerk van Grand Thon


2BHAPPY4EVER.com photography & digital art over De oude dorpskerk van Grand Thon

De oude dorpskerk van Grand Thon (Vogezen, Frankrijk) met schitterend en door de Nederlander (en in Grand Thon woonachtige) Luc Brants gerestaureerd glas-in-lood bestaat al zo?n zevenhonderd jaar. Grand Thon is een deelgemeente van Les Thons en telt, samen met Petit Thon, iets meer dan 140 inwoners. In de gemeente is veel laatmiddeleeuwse architectuur en beeldhouwwerk te vinden; vooral in de twee dorpskerken van Grand Thon en Petit Thon en in het voormalige klooster met gotische basiliek.
De oude dorpskerk van Grand Thon vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Frankrijk, Glas in lood, Grand Thon, Kunst, Les Thons, Luc Brants, Religieuze architectuur, Vosges, Zwart-wit en dorpskerk (Les Thons).
2BHAPPY4EVER.com photography & digital art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

2BHAPPY4EVER.com | photography & digital art

"Licht maakt dat we kunnen zien en gezien kunnen worden. Dat we mensen, dieren, voorwerpen en allerlei andere zaken kunnen vastleggen op een beelddrager zoals een foto of video. Licht is alles, alles is licht", zegt Jan van den Broek, eigenaar van 2BHAPPY4EVER en gepassioneerd allround fotograaf / Digital Artist. "Licht is magisch!"

Alle werken van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art


Waarom je kiest voor De oude dorpskerk van Grand Thon als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De oude dorpskerk van Grand Thon van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

Koop dit digital art werk De oude dorpskerk van Grand Thon van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 115 005
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.