De oude schuur

De oude schuur van Jim van Iterson

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De oude schuur

van Jim van Iterson

De oude schuur van Jim van Iterson

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125764
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Een zwart-wit foto van de zijkant van een oude boerenschuur met ramen waarvan de kozijnen nogal verveloos zijn geworden. Langs deze gevel loopt een paadje dat afgesloten kan worden door een paar houten deuren. Omdat de deuren niet gesloten zijn is er zicht op een stuk van de verwaarloosde tuin dat vol in de zon ligt. Omdat de schuur en de voorgrond in de schaduw liggen, wordt de blik het beeld in gezogen naar het licht in de achtergrond. Het geheel ademt een sfeer van rustiek verval. Om dat nog te benadrukken is gekozen voor een afdruk in zwart-wit.

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Jim van Iterson profielfotoAls vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken