Marly De Kok over De oude verffabriek

Foto bewust met wat ruis om het urbexeffect te versterken. Deze is genomen in een oude verffabriek waar kunstenaars bezit hebben genomen van de ruimtes om hun kunst te exposeren.
De oude verffabriek vind je in de categorieën Bruin, Fabriek, Fotografie, Lichtval, Pijl, Trappen, Verbod, Verlaten plekken, griezelig, tredes en verweerde muren.
Marly De Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marly De Kok

Ik fotografeer graag en veel en vind het leuk om meer te doen met mijn foto's. Het is fijn als er mensen zijn die mijn foto's waarderen en er iets mee willen doen. Het is een uitdaging maar ook een kans. Daar houd ik van. Het is voor mij belangrijk dat ik zelf achter mijn werk sta en geniet van het fotograferen. Ik hoop dan ook dat je dat terugziet in mijn foto's.

Alle werken van Marly De Kok


Klantbeoordelingen van De oude verffabriek 5 / 5 (1 beoordeling)

Miranda Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Super mooie kwaliteit
Het behang uit 1 stuk besteld. Keurig verpakt en zeer snel geleverd. Toen ik het uitpakte voelde je gelijk de kwaliteit al en nu het op de muur zit is het nog mooier dan ik al dacht! Kortom, super service en super mooie kwaliteit. Ik ben alweer aan het zoeken uit de enorme keuze voor mijn volgende project!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 5 februari 2021
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor De oude verffabriek als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De oude verffabriek van Marly De Kok

Koop de foto De oude verffabriek van Marly De Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 500 073
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden