De rozenkrans bidden

De rozenkrans bidden van Anouschka Hendriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De rozenkrans bidden

van Anouschka Hendriks

De rozenkrans bidden van Anouschka Hendriks

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 92543

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto uit een serie van 12 met als onderwerp "religie". Ik heb hem gemaakt in Geffen bij het evenement "Effe noar Geffe". De pastoor stond samen met een broeder uit Groningen naar een optreden van het Gilde te kijken met de rug naar mij toe. Toen ik zag dat de broeder de rozenkrans achter zijn rug aan het bidden was, heb ik daar een detailopname van gemaakt. De foto heb ik vervolgens omgezet naar zwart wit.

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Anouschka Hendriks profielfotoEven voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken