Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 14 uur geldig!

De weg naar nergens

van Ard Jan Grimbergen

- Werkcode: 341781

Ard Jan Grimbergen over De weg naar nergens

Steiger aan het paterswoldse meer bij stormachtig weer, gemaakt met lange sluitertijd om het water mooi vlak te krijgen.
De weg naar nergens vind je in de categorieën Emotie, Fotografie, Groningen, Lucht, Meren, Panoramafotografie, Rust, Sfeer (gevoel), Steiger (haven), Stilte, Water, Wolken en Zwart-wit.
Ard Jan Grimbergen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ard Jan Grimbergen

Ik ben nu enkele jaren met fotografie bezig als hobby, en volgens de mensen om mij heen schijn ik er 'oog voor te hebben'. Mijn passie ligt voornamelijk bij landschaps- en vogelfotografie. Tegenwoordig zie je de mooiste platen van overal ter wereld voorbij komen, en hoewel ik ook graag fotografeer als ik op reis ben, houd ik toch erg veel van de Nederlandse natuur en ons landschap, en probeer ik dat ook zo mooi mogelijk vast te leggen. Hiermee hoop ik mensen ook te laten zien dat je niet ver op reis hoeft te gaan om mooie dingen te zien, en dat de mooiste plekjes soms letterlijk om de hoek liggen.

Alle werken van Ard Jan Grimbergen


Waarom je kiest voor De weg naar nergens op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De weg naar nergens van Ard Jan Grimbergen

Koop de foto De weg naar nergens van Ard Jan Grimbergen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341781

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 89 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.