Deus: Klaas Janszoon

van Ton de Koning

- Werkcode: 138 059

Ton de Koning over Deus: Klaas Janszoon

Klaas Janszoon, toetsenist van de Belgische band Deus. Optreden van december 2014 in Paradiso.
Deus: Klaas Janszoon vind je in de categorieën België, Concert (uitvoering), DEUS, Fotografie, Klaas Janzoons, Microfoon, Paradiso (Amsterdam), Popgroep, Toetsenist en Urban / Street.
Ton de Koning profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton de Koning

1. Kwaliteit staat voorop. 2. Met een kritisch oog kijken. 3. Met minder geen genoegen nemen. Zomaar drie van Tons opvattingen over fotografie. Om kwaliteit te kunnen leveren hoort een goede en gedegen voorbereiding. Hij neemt graag alle tijd om net het juiste moment vast te kunnen leggen.

Zijn interesses zijn breed, zo ook in de fotografie. Een camera heeft hij altijd bij de hand. De passie voor fotografie gaat ver. Klimmen over hekken, banjeren door de regen, ploeteren in de modder, of juist de snikhete zon, zijn voor hem geen barricades. Het gaat om het resultaat. Om juist die foto te schieten die het verschil maakt.

Hier vind je fotomappen met foto's uit zijn uitgebreide archief. Veel foto's van Rotterdam, in zwart/wit, kleur, nacht of overdag. Maar ook andere steden, landen én landschapsfotografie van zowel zijn reizen als dichtbij huis kun je bij Ton de Koning vinden. En dat niet alleen, natuur, bloemen, dieren én een andere passie van hem! Muziek, sfeerbeelden van straatmuziek tot live concerten.

Ton de Koning is de fotograaf van ProBeeld.

Alle werken van Ton de Koning


Waarom je kiest voor Deus: Klaas Janszoon als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Deus: Klaas Janszoon van Ton de Koning

Koop de foto Deus: Klaas Janszoon van Ton de Koning op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 138 059
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.