Devils Garden in Arches National Park, VS

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 133 827

Rietje Bulthuis over Devils Garden in Arches National Park, VS

Devils Garden in Arches National Park.
Voluit heet het gebied Devils Garden Outstanding Natural Area. Devils Garden bestaat uit een verzameling grillig gevormde zandstenen rotssculpturen, die het resultaat zijn van wind- en watererosie. Er zijn drie verschillende zandsteenlagen, en je kan heel goed zien dat de eroderende krachten op elke laag een ander effect hebben gehad. De onderste laag vormt een soort van sokkel, waarop korte hoodoos staan die bestaan uit een smalle donkere laag met daarboven een bredere kap die veel lichter gekleurd is. Behalve de hoodoos zie je nog allerlei andere kleine rotsformaties.
Devils Garden in Arches National Park, VS vind je in de categorieën Arches National Park, Blauw, Bruin, Contemporary, Erosie, Fotografie, Hoodoo (magie), Horizontaal, Landschappen, Monument Valley, Nationale Parken, Natuur en Weer, Noord Amerika, Oranje, Papier, Rood, Rots (steen), VS, Wandelpad, Woestijn, Zandsteen, devils garden en rotsformatie.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Devils Garden in Arches National Park, VS als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Devils Garden in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis

Koop de foto Devils Garden in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133 827
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden