Facebook pixel
Devils Garden in Arches National Park, VS

Devils Garden in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Devils Garden in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 133827

Devils Garden in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Devils Garden in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Devils Garden in Arches National Park.
Voluit heet het gebied Devils Garden Outstanding Natural Area. Devils Garden bestaat uit een verzameling grillig gevormde zandstenen rotssculpturen, die het resultaat zijn van wind- en watererosie. Er zijn drie verschillende zandsteenlagen, en je kan heel goed zien dat de eroderende krachten op elke laag een ander effect hebben gehad. De onderste laag vormt een soort van sokkel, waarop korte hoodoos staan die bestaan uit een smalle donkere laag met daarboven een bredere kap die veel lichter gekleurd is. Behalve de hoodoos zie je nog allerlei andere kleine rotsformaties.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken