Dieren op de boerderij

van Marion Krätschmer

- Werkcode: 313 706

Marion Krätschmer over Dieren op de boerderij

Een Wimmelbild voor de kinderkamer

Kleurrijke en levendige Wimmelbilder met motieven die geschikt zijn voor kinderen zijn een blikvanger in elke kinderkamer. Er valt veel te vertellen over de Wimmelbilder. Het wekt nieuwsgierigheid en prikkelt de verbeelding van de kleintjes. Ideale foto's voor kinderen die graag op een spannende ontdekkingstocht gaan.

Geschiedenis van dit Wimmelbild:
Kijk wat er te ontdekken valt op de boerderij. Varkens, geiten, paarden en vele andere dieren leven op de boerderij. Onder hen was Didi, het muisje. Waar verstopt Didi zich?
Dieren op de boerderij vind je in de categorieën Boerderij, Boerderijdieren, Dieren, Honden, Illustraties, Katten, Kinderkamer, Kinderkamer: 5 - 8 jaar, Paarden, Schaf, Varkens, Weiland en kuh.
Marion Krätschmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Krätschmer

Als kind al was ik altijd in de weer met potlood en papier. Mijn carrière aspiratie om beeldend kunstenaar te worden was dus al vroeg gezet.

Na mijn opleiding als grafisch ontwerper aan de "Academie voor grafische vormgeving en reclame" in München, heb ik mijn droom waargemaakt. Sinds 1987 werk ik als freelance illustrator voor verschillende uitgeverijen, auteurs en reclamebureaus.

Mijn speciale liefde is het illustreren van prentenboeken.
De stralende kinderogen van mijn "kleine fans" motiveren me altijd om iets nieuws te creëren!

Alle werken van Marion Krätschmer


Waarom je kiest voor Dieren op de boerderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dieren op de boerderij van Marion Krätschmer

Koop de illustratie Dieren op de boerderij van Marion Krätschmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 313 706
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden