Divi-divi boom in de Katwijkse duinen.

van Rens Kromhout

- Werkcode: 82 487

Rens Kromhout over Divi-divi boom in de Katwijkse duinen.

Wij hebben ze ook hoor, divi-divibomen. Een duindoorn is gevormd door de wind. gewoon in de duinen bij Katwijk, Zuid-Holland, Nederland. Dit is een gescande zwartwit foto en ik heb er een tint aan gegeven. Op verzoek ook in echt zwartwit te krijgen. Doordat het origineel een zwartwit print is, gemaakt van een filmnegatief bevat de foto een grote korrel, die lijkt op digitale ruis (maar wel mooier). Dat is helaas op de kleine preview nauwelijks te zien!
Divi-divi boom in de Katwijkse duinen. vind je in de categorieën Bossen, Caraïben, Duindoorn, Duinen, Fotografie, Katwijk, Landschappen, Mist, Nederland, Rens Kromhout, Wind en Zuid-Holland.
Rens Kromhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rens Kromhout

Alle werken van Rens Kromhout


Waarom je kiest voor Divi-divi boom in de Katwijkse duinen. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Divi-divi boom in de Katwijkse duinen. van Rens Kromhout

Koop de foto Divi-divi boom in de Katwijkse duinen. van Rens Kromhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82 487
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden