Dolce Vita series: Decayed Door

Dolce Vita series: Decayed Door van juvani photo

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 50247

Dolce Vita series: Decayed Door van juvani photo

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Blijkbaar heeft bij deze oude deur de dwarslat het begeven na het schilderen. De repeterende koppen van de spijkers vloeien mooi weg in deze grotendeels uit onscherpte bestaande compositie. Hierdoor ontstaat een mooi contrast tussen de ruwe texturen en het romige bokeh.

Een typisch werk voor juvani photo | digital art, die graag de schoonheid van de kleine dingen in het dagelijks leven vast legt.

"Enhancing your view on our planet"

Over juvani photo

juvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, de schoonheid van verval.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Alle werken