Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 6 uur geldig!

Domplein in het tegenlicht van een herfstzonnetje

van Marijke van Eijkeren

- Werkcode: 118 028

Marijke van Eijkeren over Domplein in het tegenlicht van een herfstzonnetje

Het Domplein in Utrecht tegenover het academeigebouw in tegenlicht. De foto is genomen in de herfst wat te zien is aan het gekleurde blad van de bomen. de ramen van het monumentale pand weerkaatsen in straat die nog nat is van een regenbui.
Domplein in het tegenlicht van een herfstzonnetje vind je in de categorieën Erfgoed, Fietsen, Fotografie, Herfst, Materieel (cultureel) erfgoed, Sfeer (gevoel), Stedelijke landschappen, Steden, Tegenlicht (televisieprogramma), Utrecht en Zon.
Marijke van Eijkeren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Eijkeren

Het vroege ochtendlicht verandert de meest alledaagse omgeving in een magisch landschap. Die momenten vangen in beeld en anderen ervan mee laten genieten. Dat is mijn missie.Ik heb de vierjarige vakopleiding voor fotograaf gevolgd bij fotoschool Statief in Utrecht. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp landschapsfotografie. Mijn passie ligt bij natuur. Nederland heeft een prachtig, afwisselend landschap. Ik geniet ervan om buiten te zijn. Ik vind het een uitdaging om al dat moois vast te leggen in een sprekende foto. Wetenschappelijk is bewezen dat natuur goed is voor je gezondheid en geestelijk welzijn. Alleen al het kijken naar natuurfoto's maakt mensen creatiever en versnelt het genezingsproces.Neem ook eens een kijkje op mijn website https://www.nederlandhetlandschap.nl. The early morning light changes the most everyday surroundings in a magical landscape.

Alle werken van Marijke van Eijkeren


Waarom je kiest voor Domplein in het tegenlicht van een herfstzonnetje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Domplein in het tegenlicht van een herfstzonnetje van Marijke van Eijkeren

Koop de foto Domplein in het tegenlicht van een herfstzonnetje van Marijke van Eijkeren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 118 028

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-185,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.