Doorkijk

Doorkijk van David Hanlon

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 83296

Doorkijk van David Hanlon

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
106 gratis verzending!
Doorkijk van David Hanlon

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Winterse Landschap, Oyer, Oppalnd, Noorwegen. Tijdens een tourlanglauftocht, naar een dag hierheen te hebben geskied, kampeerde ik tussen de bomen. Neem de tijd, blijf maar buiten een hele nacht, vooral in de diep koud van de Noorse winter, en het beloont. Je ziet de licht veranderen en de beeld voor je steeds in iets nieuws transformeren. Zit even stil en de wereld lijkt een keer om jou heen te draaien. Heel even, tussen de bomen voor mijn tent, verscheen een prachtig doorkijk met een eindeloze landschap darachter

Over David Hanlon

David Hanlon profielfotoIk ben een buitenmens. Doe niks liever dan onder eigen kracht, ter voet of in een kano, de wildernis doorsteken. Mijn hobby, als het een hobby te benoemen valt, brengt mij in spectaculaire locaties. Maar ook hier in Nederland is er bijzonder natuur te beleven. Ik heb dus altijd mijn kamera bij me.

Alle werken