Drie windmolens in de Beemster polder

van Toon van den Einde

- Werkcode: 161 373

Toon van den Einde over Drie windmolens in de Beemster polder

Tot begin 1600 van de Beemster een binnenzee, ontstaan door onder meer veenontginning. In 1607 werd besloten om de Beemster door te maken, hetgeen geschiedde onder leiding van Jan Adriaanszoon Leeghwater. Hij gebruikte hiervoor uiteindelijk 43 poldermolens, na een eerste inschatting van 30 molens. Op 19 mei 1612 was de polder droog en was de huidige droogmakerij De Beemster een feit. Vanwege het historische belang en omdat de oorspronkelijke structuur van het gebied nog grotendeels intact is, werd de Beemster in 1999 ingeschreven op de lijst van de UNESCO World Heritage Site.
Drie windmolens in de Beemster polder vind je in de categorieën Antiek, Architectuur, Beemster, Cultureel kapitaal, Fotografie, Landschapsfotografie, Molens, Noord-Holland, Panoramafotografie, Polderlandschap, Stilleven en Zonsondergang.
Toon van den Einde profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Toon van den Einde

Ik ben een enthousiaste fotograaf met een voorkeur voor reis- en landschapfotografie, in kleur of zwart/wit, op locatie in Nederland of (ver) daarbuiten.

Alle werken van Toon van den Einde


Waarom je kiest voor Drie windmolens in de Beemster polder als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Drie windmolens in de Beemster polder van Toon van den Einde

Koop de foto Drie windmolens in de Beemster polder van Toon van den Einde op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161 373
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden