Drips: bloemen in transparante vaas

van Catharina Mastenbroek

- Werkcode: 234 377

Catharina Mastenbroek over Drips: bloemen in transparante vaas

Stilleven van bloemen in een transparante vaas. Inkt over aquarel, zwart en bruin op zachtblauw. Het contrast tussen de donkere bloemen en het pastelblauw, gecombineerd met de druipende blauwe verf maken dit werk tot een eye catcher in elk interieur.
Drips: bloemen in transparante vaas vind je in de categorieën Blauw, Bloemen & Planten, Bloempot, Contemporary, Contrast, Decoratie, Effecten, Modern, Stilleven, Verf en Zwart-wit.
Catharina Mastenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Catharina Mastenbroek

Catharina Mastenbroek (Amsterdam, 02-10-1965) is beeldend kunstenaar. Zij woont en werkt in Amstelveen (Nederland). Begonnen als beeldhouwer maakt zij nu tweedimensionaal werk in de technieken aquarel, pastel, houtskool, potlood en collage. 'Toon, kleur en vorm, daar gaat het om in mijn werk, maar vooral toch om kleur.' Mijn leermeesteres noemt mij een colorist. Zij heeft een website waar meer van haar werk te zien is: https://www.cathelier.com.

Alle werken van Catharina Mastenbroek


Waarom je kiest voor Drips: bloemen in transparante vaas als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Drips: bloemen in transparante vaas van Catharina Mastenbroek

Koop Drips: bloemen in transparante vaas van Catharina Mastenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 234 377
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.