Dromen van Art Deco

van Tessera Gallery

- Werkcode: 1 071 692

Tessera Gallery over Dromen van Art Deco

"Dromen van Art Deco" is een serie verstilde portretten geïnspireerd op de Art Deco stijl van de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. De symmetrische vormtaal met rijke kleuren en geometrische figuren die zo kenmerkend zijn voor deze stijlvorm heeft me altijd enorm aangesproken.

Als basis voor de mozaïeken heb ik zes illustraties getekend met ieder een eigen kleurenpalet op een rustige lichte achtergrond. Van deze illustraties heb ik mozaïeken samengesteld die zijn opgebouwd uit 48x32 (1536) kleine tegeltjes gesneden uit vintage kinderboeken.

De betovering van zo'n bijzonder mozaïek en de verwondering dat iets wat eerst kaften van oude kinderboeken waren nu als kleine tegeltjes zo'n schilderachtige collage kunnen vormen spreekt enorm tot de verbeelding.

Naast kunstwerken die voor print beschikbaar zijn maak ik in mijn atelier ook handgemaakte unieke werken.
Dromen van Art Deco vind je in de categorieën Art deco, Digitale Kunst, Fantasie, Kleuren, Mozaïek, Portret, Recycling en Tessera (mozaïek).
Tessera Gallery profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tessera Gallery

In zijn atelier in de bossen van Appèlbergen, ten zuiden van de stad Groningen, maakt Volken de Vlas betoverende kunstwerken van kleine tegeltjes gesneden uit gerecyclede kaften van oude kinderboeken. Elk werk bevat tot enkele duizenden kleine tegels, zorgvuldig gerangschikt in kleurrijke composities, waardoor een betoverende, pointillistische, bijna verf-achtige indruk ontstaat.

Alle werken van Tessera Gallery


Waarom je kiest voor Dromen van Art Deco op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dromen van Art Deco van Tessera Gallery

Koop dit digital art werk Dromen van Art Deco van Tessera Gallery als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 071 692
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.