Dubai Skyline

van Martijn Kort

- Werkcode: 190 725

Martijn Kort over Dubai Skyline

De lichten van de auto's geven leven in de aderen van de stad. Door de beweging en verlichting komt een anders betonnen geheel tot leven.

Hier een fantastisch uitzicht over de Sheikh Zayed Road in Dubai, in het Financial Center.
In de verte zie je nog de top van de Burj Khalifa.
Dubai Skyline vind je in de categorieën Appartement, Architectuur, Beweging (natuurkunde), Blauw, Dubai, Duisternis, Flat, Fotografie, Kantoor, Lichtbron, Lichtval, Modern, Nachtfotografie, Oranje, Rooftops, Sheikh Zayed Road, Skyline, Stedelijke landschappen, Uniciteit, Verenigde Arabische Emiraten, Wolken, Wolkenkrabbers, Wonen, blauwe uurtje, financial center, light trails en nacht fotografie.
Martijn Kort profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Kort

Hi, ik ben Martijn en gespecialiseerd in Architectuur fotografie alsook aviation fotografie. Tijdens mijn reizen hou ik er van om de architectuur vast te leggen. Als ik aan het werk ben als piloot kom ik ook de meest waanzinnige uitzichten tegen en deze probeer ik altijd vast te leggen voor jou.

Alle werken van Martijn Kort


Meer weten over Martijn Kort?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Dubai Skyline als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Dubai Skyline van Martijn Kort

Koop de foto Dubai Skyline van Martijn Kort op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 190 725
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden