Duikende Dolfijn

van Bob de Bruin

- Werkcode: 84656

Bob de Bruin over Duikende Dolfijn

Een dolfijn tegenkomen op volle zee is altijd een ontmoeting waar je blij van wordt. Vanaf een afstand komen ze naar je schip en besluiten je te volgen. Ze goed op de foto krijgen is altijd moeilijk. De timing, de belichting, de scherpte het is zelden allemaal goed.

Maar tijdens een zeilreis met de StadAmsterdam op de middellandse zee zat het allemaal mee. Vroeg in de morgen voeren we op de motor door een spiegel gladde zee. En daar waren ze mooier kon het niet.

Kijk en geniet van deze bijzondere beesten.
Bob de Bruin profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bob de Bruin

Bob is een fotograaf die van technische uitdagingen houdt en constant op zoek is naar de perfecte compositie en uitzonderlijke resultaten. Hoge resolutie opnames met gestoken scherpte en een wow effect zijn de resultaten waar hij naar op zoek is.

Alle werken van Bob de Bruin


Waarom je kiest voor Duikende Dolfijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Duikende Dolfijn van Bob de Bruin

Koop de foto Duikende Dolfijn van Bob de Bruin op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84656
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.