EKO-scharrelvarken #3

EKO-scharrelvarken #3 van Michiel Leegerstee

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 84632

EKO-scharrelvarken #3 van Michiel Leegerstee

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

EKO-scharrelvarken #3: een reportage van echte scharrelvarkens, gefotografeerd op de EKO-boerderij "De Eerste" te Marknesse. Eko-boerderij "De Eerste" is een biologische boerderij met veel verschillende takken.
Er zijn 60 melkkoeien, waarvan de melk verwerkt wordt tot boerenkaas en yoghurt. Ook is er een groenten- en akkerbouwtak, waar verschillende groenten en aardappelen worden geteeld. In de boomgaard scharrelen 250 leghennen die iedere dag weer voor verse eieren zorgen en .... echte scharrelvarkens.
Natuur- en Belevingsfotograaf: Michiel Leegerstee, Gefotografeerd met een Canon 5D Mark III + Sigma 15mm FisheEye 2.8

Over Michiel Leegerstee

Michiel heeft een brede belangstelling op het gebied van fotografie en is constant op zoek naar een beter en/of mooier plaatje door verdieping in de techniek, het onderwerp en de ontdekkingstocht naar nieuwe uitdagingen. Een grote passie is Natuurfotografie, dit sluit aan bij zijn opleiding voor erkend IVN Natuurgids

In het voorjaar ligt de nadruk op Macro + WildLife o.a. in de Oostvaardersplassen. In de overige seizoenen krijgen landschap- en evenementenfotografie meer aandacht.

Alle werken