Educatieve cijferposter dieren

van Karin van der Vegt

- Werkcode: 391 083

Karin van der Vegt over Educatieve cijferposter dieren

Leuke poster voor de kinderkamer om samen te leren tellen met dieren: 1 eekhoorn, 2 koala's, 3 wasberen, 4 aapjes en 5 dieren uit Afrika: zebra, olifant, neushoorn, leeuw en giraf.
Educatieve cijferposter dieren vind je in de categorieën Architectuur, Babykamer, Botanische prenten, Dieren, Educatie, Geometrie, Illustraties, Kinderkamer, Kinderopvang, Schattigheid, Tellen, cijfers en leren tellen.
Karin van der Vegt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karin van der Vegt

Vrolijk en kleurrijk zijn mijn illustraties voor de muur van je kinderkamer. Ik ben Karin van der Vegt, grafisch ontwerper en met mijn bedrijf Revista geef ik vorm aan creatieve ideeën. Van logo tot brochure en van wenskaart tot werk aan de muur. Bekijk mijn website voor meer informatie of volg me op Instagram om nieuw werk te zien!

Alle werken van Karin van der Vegt


Waarom je kiest voor Educatieve cijferposter dieren als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Educatieve cijferposter dieren van Karin van der Vegt

Koop de illustratie Educatieve cijferposter dieren van Karin van der Vegt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 083
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden