Een avond in Petten

Een avond in Petten van Marga Vroom

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Een avond in Petten

van Marga Vroom

Een avond in Petten van Marga Vroom

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 748946
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Zonsondergang bij Palendorp Petten. Dit palendorp staat op het strand in Petten en is een mooi kunstwerk bestaande uit 160 palen van 6m tot 12m hoog. De palen staan in de vorm van 10 huizen en een kerk. Het is een herinnering aan het lang geleden door zee overspoelde oude Petten.

Dit werk wordt aangeboden door Marga Vroom

Marga Vroom profielfoto“Vanuit mijn woonplaats Hoogezand ga ik er regelmatig op uit om foto’s te maken in de provincies Groningen en Drenthe. Fotograferen heeft altijd al mijn interesse gehad. In 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en daarna ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en bewerken van de foto's en heb er door middel van zelfstudie mijn grote hobby van gemaakt. Mijn passie is het maken van landschapsfoto’s op de momenten van de dag waarop het licht het mooist is. Ook andere vormen van fotografie hebben mijn aandacht zoals, avond-, macro-, lange sluitertijd fotografie. Hier in de webshop van Werk aan de Muur tref je mijn mooiste werken aan.”

Alle werken