Een bewogen wandeling

van Jacques Jullens

- Werkcode: 924 572

Jacques Jullens over Een bewogen wandeling

Heerlijk om vandaag na een wandeling erachter te komen dat mijn camera vandaag weer spontaan foto’s aan het maken was tijdens een wandeling in onze achtertuin… Mijn 70/200 lens hing met mijn camera
aan mijn harnas en door het bewegen tijdens het wandelen was het diafragma naar f32 ingesteld met een sluitertijd van 1/20 seconde. Na de nodige nabewerkingen is dit het resultaat...
Het geeft in elk geval een bijzonder beeld van onze Utrechtse Heuvelrug ?
Een bewogen wandeling vind je in de categorieën Bewogen Beelden, Bijzonder, Bossen, Decoratie, Fotografie, Kleuren, Kunst, Landschappen, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Wandelen.
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Een bewogen wandeling op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een bewogen wandeling van Jacques Jullens

Koop de foto Een bewogen wandeling van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 924 572
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.