Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 10 uur geldig!

Een bloem van een gele tulp

van Gerard de Zwaan

- Werkcode: 580 179

Gerard de Zwaan over Een bloem van een gele tulp

Ik heb deze close-up foto van een gele tulp gemaakt in de achtertuin. Om de bloem uit te lichten heb ik gebruik gemaakt van een reflectiescherm, deze tulp stond op het moment van het maken van de foto in de schaduw. Op de achtergrond zie je nog een gele tulp die net wat zonlicht krijgt. Naast geel heeft deze tulp ook een rood accent op de bloem zitten. Deze bloembollen komen elke lente boven de grond om te bloeien, het zijn echte voorjaarsbloeiers.
Een bloem van een gele tulp vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bokeh, Fotografie, Geel, Lente, Rood, Tuin, Tulp en Wachtkamer.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een bloem van een gele tulp als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Een bloem van een gele tulp van Gerard de Zwaan

Koop de foto Een bloem van een gele tulp van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 580 179

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
260,-234,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.