Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 9 uur geldig!

Een bospad in zwart-wit

van Gerard de Zwaan

- Werkcode: 1 008 396

Gerard de Zwaan over Een bospad in zwart-wit

Deze foto heb ik gemaakt in de Harderbos in de gemeente Dronten. Het is een stukje poldernatuur in Flevoland dat is aangelegd. Ondanks dat er ook naaldbomen staan is het voornamelijk een loofbos wat je hier ziet. Zoals je kunt zien staan er ook verschillende soorten struiken in deze bos. Ik heb ervoor gekozen om deze foto stand te maken en naar zwart-wit om te zetten. Ik wilde met deze staande foto de hoogte van het bos benadrukken. Het pad op de foto is een zandpad dat dor het bos loopt. Om deze foto te kunnen maken heb ik mijn camera op statief gezet en heb ook een afstandsbediening gebruikt. Ik heb verder een 35 mm lens op mijn camera gehad.
Een bospad in zwart-wit vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Gemengd bos, Loofbos, Naaldbos, Natuur en Weer, Pad (weg) en Zwart-wit.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een bospad in zwart-wit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Een bospad in zwart-wit van Gerard de Zwaan

Koop de foto Een bospad in zwart-wit van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 008 396

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-108,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.