Een gele narcis in bloei

van Gerard de Zwaan

- Werkcode: 581 616

Gerard de Zwaan over Een gele narcis in bloei

Ik heb deze close-up foto van een narcis gemaakt in de achtertuin. De gele kleur van deze narcis valt aardig op in de tuin, deze narcis is begin van het voorjaar in de tuin geplant. Om deze foto te kunnen maken heb ik mijn camera onder mijn statief gehangen om een stabiele foto te kunnen maken, ik heb tevens een afstandsbediening gebruikt. Toen ik de foto maakte was het lekker zonnig lente weer.
Een gele narcis in bloei vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Geel, Groen, Lente, Meeldraad, Narcis, Stamper, Tuin en Zon.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een gele narcis in bloei op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een gele narcis in bloei van Gerard de Zwaan

Koop de foto Een gele narcis in bloei van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 581 616
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.