Een rustige herfstmiddag

van Harry van Rhoon

- Werkcode: 172 428

Harry van Rhoon over Een rustige herfstmiddag

Op een zonnige herfstmiddag zit je rustig op een bankje te mijmeren. Het is alsof de tijd stilstaat. alleen de kraaien trekken zich niets aan en verstoren je gedachten met hun geruzie.
Een rustige herfstmiddag vind je in de categorieën Bossen, Contemplatie, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Middag (tijd), Nederland, Stilleven, Vogels en Weiland.
Harry van Rhoon profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Harry van Rhoon

Wat mij beweegt om te doen wat ik doe

Voor mij is fotografie, net als iedere kunstuiting een reis binnen en buiten mijzelf, waarbij ik dingen leer, fouten maak, verkeerde wegen insla en uiteindelijk weer op het pad terecht kom.
Ik kijk naar de wereld om mij heen en als die mij niet bevalt, dan verzin ik een andere wereld.

Ik leer van het leven en hoop op creativiteit om iets bijzonders te maken waarin ik mij kan uitdrukken en waar misschien anderen van kunnen genieten...

What moves me to do what I do

To me photography is like any other form of art-creation a journey from in- and out of myself, in which I can learn, make mistakes, choose wrong directions but finally end on the path I want to be.
I look at the world around me and if that is not consistent with my feelings, I will create a world of my own.

I 'm learning from life and hope for creativity to make something special where I can express myself and perhaps others can enjoy this journey...

Alle werken van Harry van Rhoon


Waarom je kiest voor Een rustige herfstmiddag als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Een rustige herfstmiddag van Harry van Rhoon

Koop de foto Een rustige herfstmiddag van Harry van Rhoon op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 172 428
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden