Een sadhoe voor de tempel in Nepal

Een sadhoe voor de tempel in Nepal van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 209888

Een sadhoe voor de tempel in Nepal van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Een sadhoe voor de tempel in Nepal van Rietje Bulthuis

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een sadhoe is een hindoeïstische yoga-beoefenaar (yogi) die de eerste drie hindoeïstische levensdoelen: kama (plezier), artha (rijkdom), dharma (juist handelen) heeft opgegeven. Een sadhoe is volledig toegewijd aan het behalen van spirituele bevrijding door meditatie. Hoewel deze beschilderde man er vooral zat om gefotografeerd te worden en zo een zakcentje te verdienen, was mijn indruk.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken